Bindal museum sommerkveld

11. november, kl.18 Filmvisning Andregangsvisning av filmen fra den gamle driften i skogene i Bindal og Bindalsbruket på 1930-1940 tallet. Frithjof Plahte (jr.) forteller om filmen. 50,- inngang, inkl. kaffe og kake.
14. november, kl.11
Samlingsstund Flere av kommunes pensjonister møtes for en kopp kaffe og hyggelige samtaler rundt lunsjtider.
21.november, kl.19 «Draken Harald Hårfagre» Peder Øystein Slåttøy, båtbygger, kommer og holder foredrag/bildefremvisning om byggingen av vikingskipet «Draken Harald Hårfagre». Dette er det største vikingskipet som er bygget i moderne tid. Skipet er hele 35m lang og 8m bredt og har et seil av silke på 300kvm, et imponerende skue!
7. desember, kl.14 Førjulsstund på museet Ei trivelig førjulsstund på museet med salg av grøt, gløgg, kaker og kaffe. Det blir julesanger og juleleker, og det er mulighet for å få gjort unna noe av julehandelen.  Kanskje kommer nissen også? Velkommen til en hyggelig dag på museet!
12. desember, kl.11 Samlingsstund Flere av kommunes pensjonister møtes for en kopp kaffe og hyggelige samtaler rundt lunsjtider.