Rana museum har aktivitet tre steder; Museet i sentrum ved Moholmen, Stenneset Friluftsmuseum og Bredek Fjellgård.

Museet åpner for gjester 16.06.20 og holder åpent hele sommeren. I sommer har vi to nye utstillinger «Dyr på Helgeland» og «Rana okkupert» om krigshistorien! Museet i sentrum har åpent tir – fre 10-16 og lør – søn 12-16.

Av hensyn til smittevernsarbeid vil bygningene på Stenneset og Bredek være stengt sommeren 2020, utenom ved spesielle arrangement. Tunene er selvsagt åpne for besøk, og vi vil sørge for god informasjon utendørs. Håper mange vi ta turene og nyte friluftslivet!

Stenneset-dagan 13. og 14. juni må dessverre i år utgå for å følge nasjonale retningslinjer.

Vi formidler også natur – og kulturhistorie på Facebook og Instagram @ranamuseum. Følg oss gjerne for siste nytt! Du treffer oss ellers på telefon 96014547 i ordinær åpningstid. VELKOMMEN!

 

festihval