Falch Gamle Handelssted ligger nydelig til helt nede ved Tjongsfjorden, en liten avstikker fra Kystriksveien. Her vises det utstilling som formidler kystkultur og fiskerihistorie. Man kan besøke handelstedets gamle butikk, se den fine trebåtsamlingen og høre den spennende historien om amatørarkeologen Gustav Strømsvik som endte opp med å lede en Mayautgravning i Honduras. Den koselige kafeen Mathilde serverer kaffe, is og noe å bite i, og på finværs dager er det flott å sitte ute på kaikanten.

Sommeråpent 2020 (15. juni – 16. august)
Onsdag – fredag: 10:00 – 15:00
Lørdag – søndag: 11:00 – 17:00

Inngang
Voksen kr 50,- Barn Gratis

Veibeskrivelse
Fra Jektvik: Følg FV 17 nordover i ca. 2,5 mil, ta av til venstre mot Tjong / Falch Gamle Handelssted. Avkjørsel til Falch Gamle Handelssted etter ca. 1 km. Følg skilt.

Fra Ågskardet: Følg FV 17 sørover i ca. 4 km, ta av til høyre mot Tjong/ Falch Gamle Handelssted. Avkjørsel til Falch Gamle Handelssted etter ca. 1 km. Følg skilt.