HELGELAND MUSEUM søker etter museumsverter for sommersesongen 2020.
Vi er langs hele den vakre Helgelandskysten og innlandet mot nasjonalparkene Børgefjell, Saltfjellet og Lomsdal-Visten.  Helgeland Museum har 18 visningssteder på Helgeland. Fra 1. juli til 15. august har vi behov for vikar i kortere perioder. Arbeidstiden er ca 6 t pr dag, ca 5 dager pr uke inkl turnus for helgearbeid.

Du må være positivt innstilt, ansvarsbevisst og pliktoppfyllende, like å møte nye mennesker, ha interesse for lokalhistorie og kjennskap til lokal geografi og severdigheter. Relevant fagkunnskap i historie eller servicefag vil foretrekkes. Du må snakke godt norsk, engelsk og gjerne andre språk. Jobben består i å motta besøkende, fortelle om stedet, guiding, renhold og smittevern, museumsbutikk og salg. Maling, rydding, stell av uteområder og forefaldent arbeid  kan også være aktuelt.

Det vil bli gitt opplæring om museets ansvar, historie, førstehjelp, sikkerhet, digitalt utstyr, etiske retningslinjer og andre forhold i jobben.

Vi tilbyr: lønn etter tariffavtale, opplæring og kursbevis, jobb på vakre Helgeland, arbeidsattest.

Send søknad hvor du forteller om:

  • utdanning og fag
  • arbeidserfaring
  • ønsket tidsperiode og sted (Velg mellom: Bindal, Sømna, Vevelstad, Hattfjelldal, Vefsn, Leirfjord, Herøy, Dønna, Træna, Nesna, Lurøy, Rødøy)
  • adresse, mailadresse, telefonnummer, alder

Søknad sendes tola@helgelandmuseum.no innen 22. mai .2020
For mer info: Tone Larsen, organisasjons- og personalleder tlf 48219234