Juletrefester har lang tradisjon i Norge. I den tiden det ikke var så vanlig å ha eget juletre i stua var det stor stas å se det pyntede, store juletreet på forsamlingslokalet i bygda. Godt var det også å få møte sambygdinger etter dager med ro i heimen. Artig for ungene, spennede for ungdommen og hyggelig for de voksne.

Juletrefest for godt voksne i Velfjord
Sted: Gimle i Velfjord
Tid: 8.januar kl 15.00.

Det har etterhvert blitt en tradisjon å arrangere juletrefest for de godt voksne i Velfjord. Velkommen til Gimle, til kaffe og kaker og hyggelig samvær! Organist Svetoslav Argirov spiller til allsang av de kjente og kjære julesangene. Det blir gang rundt juletreet og loddsalg. Arrangementet avsluttes med Fader vår og noen korte ord fra presten.

Arrangementet er gratis.
Skyss til Gimle tilbys ved behov: Kontakt Alexander Lücke tlf 41 45 40 32, eller Kåre Lande tlf 41 16 11 28.

Arr: Velfjord og Tosen menighet, Velfjord historielag og Helgeland Museum avd. Brønnøy.