Litteraturstund med dikt av Martin Sæbø

Petter Dass-dagene 2021 arrangements vignett

Litteraturstund med dikt av Martin Sæbø

Petter Dass-dagene 2021 Martin Skjelmo Sæbø

Martin Skjelmo Sæbø (f. 1995, bosatt i Sandnessjøen) er oppvokst i Tromsø og utdannet lektor ved UiT – Norges arktiske universitet. Sæbøs poesi kretser om lystbetonte, hverdagslige erfaringer så vel som mer alvorlig tematikk, og er inspirert av både egne og andres livserfaringer. Sæbø begynte for alvor å skrive poesi etter å ha blitt introdusert for den danske forfatteren Naja Marie Aidt ved Aarhus Universitet høsten 2017. Utvalgte av diktene publiseres på Instagram under brukernavnet @poesaebo.