Foredrag: «Om å være transperson»

• Dato 20. mai kl. 18:00
  • Arrangør Gamle Samvirkelaget

Foredrag: Om å være transperson

Torill Daleng fra Mosjøen forteller om det å være transperson og om sin vei fram til der hun står i dag. Om opplevelser i møte med helseaktører, lokalsamfunn, på jobb, og om hvordan det å stå fram som transperson har påvirket familiesituasjonen.

«Jeg fant ut av det for fem år siden. Men man har jo vært trans hele livet uten å være klar over det. Visst at man hadde følelser inni seg som egentlig var forbudt. Å avdekke sin aller, aller innerste hemmelighet for offentligheten, det er en prosess.»

Foredraget er en del av Helgeland Museums markering av Skeivt kulturår 2022.

Foredraget starter klokka 18.00 og kafeen åpner klokka 17.00.
Inngang: 100 kroner, gratis for barn og skoleelever

Sted: Gamle Samvirkelaget i Hommelstø
Arrangører: Helgeland Museum, avdeling Brønnøy og Velfjord historielag.