«Jul i Nord»

• Arrangør Gamle Samvirkelaget

Konsert på Helgeland Museum, avdeling Brønnøy

Jul i Nord

Jul i Nord er glorete, glitrende julepynta Nordlandshus i vintermørket. Jul i Nord er sakral fred under tente adventsstaker til messe i den lille trekirka. Jul i Nord er fest og frieri i romjula, da alle endelig har tid til sånt. Og Jul i Nord er skumle, underjordiske vesenene som lusker fram når mørket senker seg over Norden. Jul i Nord er garantister for julestemning enten du vil le, synge med eller simpelt hen la julefreden senke seg.

Ingebjørg L. Reinholdt (vokal/gitar), Hanna Andersson (fele/vokal), Morten Kvam (bass/vokal) og Hilde Fjerdingøy (torader/vokal) har siden 2015 gledet folk fra nord til sør med sang, spill og sin lune humor. Her får du juleskatter fra Nordland, drivende dansemusikk og kjente, kjære julesanger i ny drakt. Musikken serveres sammen med historier og fortellinger knyttet til jul og juletradisjoner, både av det humoristiske og det mystiske slaget.

Jul i Nord slapp platen ”Jultråddokka” i november 2020. Tittelsporet «Jultråddokka» er en folketone fra Velfjord!

Inngang kr. 200,- (barn 150,-). Gløgg og pepperkaker på billetten!